fbpx

Після такого знайомства, тести ЗНО вже не повинні лякати. Бо варіантів щастя є безліч. Хтось буде дихати на повні груди в буддистському монастирі в Гімалаях, а хтось кайфує від мільйонних обертів та ризиків великого бізнесу. Головне – не переплутати.
.
 217

 

Нам всім іноді бракує мужності зробити те, чого ми насправді прагнемо. Знаходими 100 500 причин, чому це неможливо в принципі і особливо для нас. У дітей така сама історія. Як наважитись на творчий шлях музиканта, художника, танцора…? А що робити зі своїм життям, якщо не бюджет і не контракт у затишному ВУЗі?
.
Вчора до школи приходив митець і мужня людина Fabián Marcovich o Jean Lagarche. Cкульптор з Аргентини, який був музикантом, був бізнесменом, подорожував 5 років і продає свої дерев’яні скульптури десь за 800 € по всьому світу.
.
Уявіть, що то означає повністю змінити своє життя в 50 років! Із порядного бізнесмена перетворитись на мандрівного скульптора і робити нарешті те, що приносить радість, а не лише гроші.
.

 

.
.
Несподіванка: Фабіан розглядає можливість лишитися в Україні і побудувати еко-будиночок на Obyrok Art Island | Мистецький хутір Обирок. Дивина, чи не так? Коли наші громадяни усіма силами намагаються втекти з країни, митець з Аргентини бачить і цінує красу цієї землі настільки, що думає оселитись тут.
.
.

 

.
.